A pozíciók legegyszerűbb lezárási módja, ha az alkalmazás vagy platform Portfólió fülére lép, és onnan zárja le őket.
Az összes pozíció lezárásához koppintson az alkalmazásban a Vészleállítás gombra, vagy kattintson a platformon az Összes ügylet lezárása gombra.