Eliminarea unui card salvat este un proces în doi pași: mai întâi verifică cardul, apoi șterge-l.
Pasul 1: Verifică cardul
- Accesează „Retragere”, selectează metoda cardului și apasă pe „Editează”
- Apasă pe pictograma coș de gunoi de lângă card
- Apasă pe „Verifică cardul”
- Încarcă dovada deținătorului cardului și trimite
Cererea ta va apărea ca fiind în curs de revizuire. Cardul rămâne salvat și nu poate fi șters până la finalizarea revizuirii. Vei fi notificat odată ce este aprobat.
Pasul 2: Șterge cardul
Odată ce verificarea este aprobată, repetă pașii 1 și 2 de mai sus, apoi apasă pe Șterge cardul pentru a confirma.